MISIJA I VIZIJA I POLITIKA KVALITETE I SIGURNOSTI VODE ZA PIĆE 

MISIJA

Vlastitim znanjem i djelovanjem Komunalac d.o.o. kontinuirano osigurava sadašnjim i novim korisnicima pitku vodu u javnoj vodoopskrbi, visoke kvalitete uz opravdanu cijenu.

Također s ciljem zaštite voda i okoliša, a time i zaštite zdravlja i sigurnosti ljudi, radimo na širenju i održavanju suvremenog sustava odvodnje, te u suradnji s Hrvatskim vodama i lokalnom zajednicom planiramo proširenje vodoopskrbne mreže i  izgradnju sustava za pročišćavanje otpadnih voda. U sredini u kojoj poslujemo, obavljanjem  djelatnosti, povećavamo kvalitetu življenja sadašnjih i budućih generacija.

VIZIJA

Uspostaviti cjeloviti, objedinjeni i učinkoviti sustav javne vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području grada Slunja i okolice, čime će se poboljšati kvaliteta pruženih usluga na zadovoljstvo naših korisnika.

POLITIKA KVALITETE I SIGURNOSTI VODE ZA PIĆE  

Poslovni uspjeh naše tvrtke počiva na zalaganju svih radnika u postizanju zadovoljstva naših korisnika kvalitetnom uslugom isporuke sigurne vode za piće.

Postizanje zadovoljstva naših korisnika, kao i ostalih zainteresiranih strana: vlasnika, radnika, dobavljača i zajednice u kojoj djelujemo, nastojimo ostvariti kroz primjenu integriranog sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću vode za piće.

Integrirani sustav upravljanja je tako uspostavljen i održavan da radnici na svim razinama, na čelu s upravom, imaju obvezu:

         zadovoljavati zakone i druge obvezujuće propise,

         zadovoljavati zahtjeve i potrebe korisnika,

         odgovorno gospodariti prirodnim resursima,

         osiguravati kontinuiranu isporuku sigurne vode za piće,

         postupati u skladu s utvrđenim postupcima i dodijeljenim odgovornostima,

         neprestano poboljšavati djelotvornosti svojih postupaka i poslovnih procesa.

Uprava društva redovito utvrđuje godišnje ciljeve kako bi poduprla ostvarenje ovdje postavljenih općih ciljeva

© 2018 Komunalac d.o.o. All Rights Reserved. Designed By Enginetemplates.com

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates